Maak jij je wel eens zorgen over jouw financiële situatie?

5 mei 2021

Financieel gezond zijn zonder geldzorgen, dat willen we allemaal. Helaas zijn financiële problemen een veelvoorkomende zorg. Bij bijna 1 op de 100 Nederlanders ontstaan jaarlijks problematische schulden. Dat brengt veel stress en schaamte met zich mee. Met als gevolg dat er niet over wordt gesproken, terwijl dit juist zo belangrijk is.

 

Facilicom Group helpt bij geldzorgen

Heb jij geldzorgen en wil je hier hulp bij ontvangen? Geef dit dan aan bij jouw leidinggevende, een vertrouwenspersoon of iemand anders binnen Facilicom Group die voor jou vertrouwd voelt. Zij kunnen jou helpen en via jouw leidinggevende dan aanmelden voor een consult met één van de financiële specialisten vanuit adviesbureau 'De Sociale Raadsvrouw'. Facilicom Group werkt al ruim zes jaar met 'De Sociale Raadsvrouw' samen en zij staan klaar om jou te helpen.

Wil je liever eerst zelf aan de slag? Ook dat kan. Volg de gratis training via www.socialeraadsvrouw.nl en log in met gebruikersnaam: Facilicom en wachtwoord: F3cilic4m2016.

 

Maak het bespreekbaar

Geldproblemen is een onderwerp waar je het niet snel over hebt. Help mee om daar verandering in te brengen. Lees hier meer over alle mogelijkheden bij geldzorgen.