De populairste trainingen van GoodHabitz

31 mei 2021

Duurzaam inzetbaar blijven betekent ook aandacht geven aan je persoonlijke ontwikkeling. Als werkgever vinden wij het belangrijk dat je kunt groeien en je als medewerker verder kunt ontwikkelen. Om jou daarbij te ondersteunen, werken we samen met GoodHabitz. Een platform waar je op dit moment ruim 100 (gratis) online trainingen kunt volgen. Maar wat zijn de populaire trainingen onder alle collega’s? Wij delen ze graag met je.

1. Excel 2010 Basis

De meeste collega’s volgden de training ‘Excel 2010 Basis’. Wil jij ook je kennis van Excel vergroten, zodat je meer kan dan het maken van een optelsom? Volg dan net als al jouw andere collega’s deze Excel training!

In deze training begin je bij de basis. Stap voor stap leer je de mogelijkheden van Excel: formules, functies, opmaak en grafieken. Er zijn meer dan 100 dagelijkse taken die je leert uitvoeren. Je kunt de training volledig doorlopen of kiest de onderdelen die je zelf wilt leren. Er zijn heel veel oefeningen met oefenbestanden en als je er klaar voor bent doe je de eindtoets. Om zo jouw certificaat in de wacht te slepen!

2. Adviserend verkopen

Ook adviseren verkopen scoort hoog bij de collega’s. Wil jij ook jouw commerciële vaardigheden aanscherpen? Volg dan gratis deze training en leer koopsignalen herkennen, de juiste vragen te stellen aan klanten, hoe je ze inzichtelijk advies geeft, hoe je zet net het beetje extra kan geven en natuurlijk hoe je een deal sluit.

3. Basiskennis BHV

Op de derde plek staat de training ‘Basiskennis BHV’. Natuurlijk volgen vele collega’s vanuit hun functie een BHV-cursus, maar tussendoor kun je met deze training jouw kennis weer even opfrissen. Je leert hoe te handelen bij spoedeisende hulp, niet spoedeisende hulp en bij brand- en ontruiming. Noodsituaties herkennen en weten hoe te handelen daar draait het om.