GoodHabitz

Duurzaam inzetbaar blijven betekent ook aandacht geven aan je persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling is voor de één een must, voor de ander hoeft het niet zo nodig. Toch is het belangrijk om je verder te ontwikkelen, te groeien en jezelf uit te dagen. Dat hoeft niet alleen op werkgebied te zijn, maar ook privé kun je er je voordeel uit halen.

Als werkgever vinden wij het ook belangrijk dat je kunt groeien en je als medewerker verder kunt ontwikkelen. Om jou daarbij te ondersteunen hebben we een bijzonder contract met organisatie GoodHabitz afgesloten; dé marktleider op het gebied van online trainingen.

Het mooie van GoodHabitz is, dat zij heel veel verschillende trainingen in huis hebben. Of je nu meer rust in je hoofd wil, meer wilt leren over social media of je kennis van Office wil bijspijkeren; het kan allemaal! Daarnaast is het fijn dat je de trainingen van GoodHabitz gewoon kunt doen wanneer het jou uitkomt. Je kunt de trainingen op je iPad, je smartphone of met de laptop op schoot volgen: het internet is je leslokaal. Bovendien zijn alle trainingen gratis!

Bekijk hier alle trainingen van GoodHabitz.

Mocht jouw divisie geen medewerkersportaal hebben, dan verwijzen we je graag door naar onderstaande contactpersonen per divisie.

Contactpersonen

Emine Turksever

Gom

eturksever@gom.nl

06-11393465

Cora van der Spoel

Trigion & FBD

cvdspoel@trigion.nl

06-53608539

Cora van der Spoel

Facilicom Bedrijfsdienstencvdspoel@trigion.nl06-53608539

Ingrid Arts

Facilicom Solutions

iarts@facilicom.nl

06-53279680

Afke van der Vaart

Incluzio

avdvaart@cordaanthuisdiensten.nl

06-51519731  

    

David van der Zeep

Trigion Airport Caddy

dvdzeep@airportcaddy.nl

06-10973120

Monique Thiel

Hoffmann

m.thiel@hoffmannbv.nl

088-2986565